Aurinkoista huomenta ja Seuran Mestaruuskilpailun toista osakilpailupäivää. Ennakkotiedoista poiketen säätila suosii myös tänään, sateen uhka on siirtynyt myöhempään iltapäivään joten mestaruuskilpailu päästänee pelaamaan ilman sadekelin aiheuttamia lisähaasteita.

Ensimmäisen osakilpailun jälkeen miesten sarjassa johtopaikkaa pitää viime vuoden mestari Oskari Kaseva tuloksella 92. Naisten sarjassa johdossa on viime vuoden kolmonen, tänä vuonna jo reikäpelimestaruuden nimiinsä vienyt Leena Hakala tuloksella 90.
Senioreiden sarjassa Juha Varhi lähtee toiseen osakilpailuun kärjessä tuloksella 82 ja vetaraanien sarjassa johtopaikkaa ensimmäisen osakilpailun jälkeen pitää viime vuoden kakkonen Mikko Rosenberg tuloksella 84.
Kokonaitulos ratkeaa kuitenkin vasta kun kaksi kierrosta on pelattu ja kuten tiedetään, tilanteet voivat muuttua. Toivotammekin onnea ja menestystä kaikille tasapuolisesti! Kisan tulokset päivittyvät tähän.

Mestaruuskisa jatkuu myös uuden kentän puolella jossa pelattavaan lähipelimestaruuteen ehtii vielä ilmoittautua mukaan kaikki seuramme jäsenet. Kisakierros on mahdollista suorittaa klo 15 mennessä joten tervetuloa mukaan!
Lähipelimestaruuskilpailun kärkipaikkoja pitävät tällä hetkellä naisten sarjassa Sarita Hurri ja miesten sarjassa Timo Haapaniemi.

Iltapäivälle vapaita peliaikoja löytyy vielä ja sikäli jos sade-ennusteet eivät toteudu niin mikäpäs sen mukavampi tapa viettää sunnuntaipäivää kuin golfin parissa. Viikonlopun suositus Klubiravintolan puolella on pippurileike jota tarjoillaan niin kauan kuin sitä riittää, suosittelemmme lämpimästi!
Ja kun tässä vielä Ypäjällä tämän vuoden Pertun Päivien viimeistä tapahtumapäivää vietetään niin muistutamme myös Helena Laakson taidenäyttelystä Klubitalon salissa, siihen on mahdollista tutustua aukioloaikojemme puitteissa syyskuun loppuun saakka.

Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)