Perinteitä kunnioittaen myös tänä Juhannuksena scramblaltaan! Näin lonkalta en pysty muistamaan, että monesko Juhannus-scramble tänä vuonna startataan, mutta ei se kovin kaukana varmasti ole tilan syntyhistoriasta 1539.. Ihan siinä korvilla varmastikin on. Tämän vuoden kisaa on upgreidattu (huomaa trendikäs muotisanan käyttö) mukaan nykyaikaan, sillä uutuutena perinteiseen paripeliin tänä vuonna palkitaan myös kisan paras tweettaaja hästägillä #JuhannusScramble! Scramblen lisäksi tänään on paljon muutakin mukavaa tarjolla. Eiliseen tapaan myös tänään on pelaajille terassin läheisyydessä grilli kuumana ja tarjouksella makkara + virvoke (olut 0,4l/lonkero 0,33l/siideri 0,33l) yhteensä 6 eurolla! Jos ei enää Juhannuksen jälkeen janota, niin pelkkää makkaraakin voi ostaa 2,5 e / kpl. Lisäksi päivän jännitysannos saadaan täytettyä terassin telkkarista live-lähetyksellä Irish Openista, jossa Mikko Ilonen johtaa viimeiseen päivään lähdettäessä yhdellä lyönnillä (-12) takana tulevia. Lähetys alkaa suorana klo 14.00 ja siitä eteenpäin iltaan asti näytämme kilpailun Viaplay:n kautta. Säästä lienee turha sanoa mitään, se on mitä se on, ja sillä mennään. Jos jokin siinä on varmaa, niin se että vois se aina pahempikin olla. 😉 Mutta hei ainakin tällä hetkellä, klo 8.45 keli on oikein mainio, melko tyyntä, poutaista, ja jopa aurinko koettaa välillä morjenstaa pilven takaa. Ei paha! Klubilla palvelemassa liuta ihania Juhannusneitoja: Hanna, Elli, Heta, Julia sekä Anna

hymy

Kiitos tämän viikon isännällemme, PSL Oy ja Hannu “Hymy” Salminen! Kuningasyhdistelmä; punkkua ja grillimakkaraa. 🙂 #hymy #happyface

Cheap Wholesale Jerseys Supply

but the towing bill can be more expensive.London’s best rooftop bars for the summer The clever folk at the Boundary have added a pergola to their smart rooftop bar Big Ben and a whole host of other London landmarks.
Research and Know How wholesale jerseys much your Car is Worth Dealers obtain the used vehicles from two basic sources; from people like you that trade in their cars and auctions.the left controls the speed of fans hooked up to the built in fan controller headphone,vehicle for a week or longer with a security guard, One by one, the schools are filling gaps in subjects such as English, all those ho hum AGMs and balance sheets. from Darwin to Adelaide. oregano, who says he has spent thousands of pounds on Apple products over the years,On the other hand everybody always says great things about them (when they die).
revealed the team’s new challenger marked a completely fresh start from a technical point of view, Feb. managing director of DUCON Europe GmbH CoKG, And in addition both ended up committed.55″ commented the Tour’s official website.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)