Pilvipoutaisessa säässä valkenee toukokuinen sunnuntai aamu. Tasaisempaa sadetta ei tälle päivälle ole tiedossa, joten suunta kohti golfkenttää!
Tänään jatkuvat Päivässä golfariksi -kurssit, joten toivotammekin Ramin johdolla tervetulleiksi 10 uutta golfaria! Lisäksi iltapäivällä, 16:00-17:30 on junnujen yhteinen kauden aloitus, johon ovat tervetulleita mukaan kaikki golfista kiinnostuneet juniotis, sekä uudet, etta aiemmin lajia harrastaneet! Aiempien kesien tapaan junioreiden golfkoulu pyörii koulujen loma-aikana, keskiviikkoisin 9.6. alkaen, mutta tänään voi jo tulla tutustumaan mahdollisesti uuteen harrastukseen! Ennakkoilmoittautumista ei tarvitse tehdä, ja tapahtuma on maksuton!

Viikkoisäntänämme tällä viikolla toimineen hotelli & ravintola Sandvikin kesäkausi starttasi helatorstaina, ja jatkuu pitkälle syksyyn. Saariston herkuista sekä merimaisemista pääsevät nauttimaan sekä veneilijät, että lautan kyydillä saapuvat matkailijat. Saarella kannattaa viipyä ainakin yhden yön yli, jolloin upeissa maisemissa ehtii kokea sekä auringon nousun että laskun. Majoitusvaihtoehtoja löytyy hotellihuoneista huviloihin!

Vapaita peliaikoja löytyy iltapäivälle, klubitalolla töissä tänään Anna ja Vilma, tervetuloa!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)