Sunnuntainen aamu on valjennut hieman sateisena Ypäjällä. Peliaikoja on hyvin vielä vapaana pitkin päivää. Pieni sade on kentän päällä aamu- ja iltapäivän, mutta illemmalla sateiden pitäisi lähteä härnäämään muualle. Varaa peliaikasi caddiemasterilta soittamalla puh. 050 590 2470 tai NexGolfin kautta.

Eilen lauantaina 23.7. kisattiin Scramble Tourin 2. osakilpailu pistebogeyna. Tiukassa kisassa oli mukana 19 paria ja kolme parasta olivat:

  1. Ari Simola ja Hannu Salminen (LoG) tuloksella 46
  2. Teemu Jokela ja Valtteri Ahtola (Log) tuloksella 45
  3. Ari Lehtokannas ja Jukka Heikkilä (LoG) tuloksella 45

Onnittelut voittajille! Kokonaispistetaulukkoon pääset tästä. Palkinnot tarjosivat tähän osakilpailuun Murskan Paratiisi, ja konserttilippuja sekä burgerlahjakortteja on palkituille luvassa.

Ensi viikon viikkokatsauksen löydät tänään Facebookista ja Instagramista. Erityismainintana ensi viikon viikkoisännän Pilvemäen ja Kuninkuusravien teemaan sopivana järjestettävä Kuninkuusravi -golf! Ilmoittautuminen on auki huomiseen asti. Lisätietoa kilpailusta täältä.

Pelaajien lisäksi tänään on Päivässä Golfariksi -kurssi klo 10-15.00. Tervetuloa pelaamaan tai vaikka herkuttelemaan klubitalon herkuilla! Tänään töissä Vilma, Terhi, Anna ja Rosa.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)