Poutaisena valkenee myös tämä sunnuntai aamu, kentällä on vielä vapaita aikoja ja take away -kahvilasta eväät pelikierokselle klo 16 saakka, tervetuloa! Tänä vuonna kausi on päästy aloittamaan todella hyvissä ajoi, joka tarkoittaa myös  kausipelioikeuden lunastaneille entistä suurempaa vastinetta rahalle. Seuramme jäsenillä on mahdollisuus lunastaa koko kauden kattava pelioikeus edullisempaan, 699€  hintaan vielä huhtikuun viimeisten päivien  ajan (9-reiän pelioikeus 395€).
Lisäksi meiltä on paljon kyselty mahdollisuutta ostaa kausipelioikeus lyhyemmäksi ajaksi, esim. lomakuukaudeksi, jolloin pelamaan ehtisi tavallista useammin. Tähän tarjoammekin nyt mahdollisuuden kuukauden peliokeudella, joka on voimassa kalenterikuukauden, eli voit voit ostaa pelioikeuden, jolla pelaat rajoituksettoman määrän kierroksia esim. koko toukokuun ajan! Kuukauden pelioikeuden hinta tarkistetaan kauden aikana kullekin kuukaudelle n. viikkoa ennen kuukauden alkua, ja määräytyy kulloinkin voimassa olevan green feen mukaan.
Toukokuun kausipelioikeus maksaa seuramme jäsenille 300€, ja vieraspelaajille 350€, 9-reiän pelioikeudet vastaavasti 200€ ja 250€.  Jos siis toukokuu näyttää siltä, että ehtisit kentälle vähintään 10 kertaa, kannattaa tähän tarjoukseen tarttua! Soita meille tai laita viestiä, niin kerromme lisää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)