Mestisten ensimmäinen pelattiin eilen mukavan kesäisissä olosuhteissa. Toivottavasti sateilta vältyttäisiin myös tänään, vaikka iltapäivään pieni sateenuhka on ennustettu. Lähtökohdat tähän kakkospäivään ovat kutkuttavan jännittävät sarjoittain:

Miehissä kärkipaikkaa pitää Rami Prusila (77) kahden lyönnin turvin seuraavana vaanivaan Teemu Toukkariin (79). Kärkiryhmässä lisäksi mukana Jani Lindholm (84) sekä Juha Varhi (85).

Naisissa klubimestaruudesta taistelevat kaksikko Saara Perho (106) ja Sarita Hurri (109). Saara siis kolmen lyönnin karkumatkalla ensimmäisen päivän jälkeen.

Miessenioreissa johdossa on Kari Railo (83), kannoillaan Seppo Mäkilä (87) ja Vesa Savolainen (88). Jännittävät pelit tulevat varmasti myös tässä sarjassa tänään.

Naissenioreissa on vielä tiukempaa: Ulla-Maija Kilponen johtaa tuloksella 92 ja kahden lyönnin päässä hallitseva mestari Maija Stenberg (94). Kolmantena väijyy Leena Hakala, vain lyönnin päässä Maijasta (95).

Veteraaneissa on selvimmän kaulan napannut Jukka Mattila (86), joka pitää johtopaikkaa jopa kuuden lyönnin turvin seuraavaan Ossi Aaltoon (92). Kolmantena Erkki Pekkala (95).

Isosti tsemppiä kaikille toiseen kisapäivään! Toivottavasti päivä on täynnä onnistumisia kaikissa peliryhmissä!

 

Mestislähtöjen perään pääsee pelaamaan normaalisti ajanvarauksen kautta. Turun Sanomien golfkerho pelaa oman sisäisen kisansa klo 12.00-12.30, mutta sen jälkeen on taas hyvin tilaa.

Töissä tänään Hanna, Sini ja Pale. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)