Juhannuksen  viikonloppu huipentuu tänään perinteiseen Scrambleen, johon on ilmoittautunut mukaan 32  kahden pelaajan joukkuetta. Klo 9:00 starttaavan kisan jälkeen on iltapäivälle vielä peliaikoja vapaana, ja vielä eilen todennäköiseltä vaikuttanut sateen uhka hälvene koko ajan, joten eipä muuta kuin golfaamaan!
Eilen saatiin ukkoskuurojen siivittämänä vettä ajoittain hyvinkin runsaasti, ja paikoittain kenttä voi olla vielä melko koste. Lämmin kesäsää edesauttaa kuivumista tehokkaasti, ja toivotaan että tänään suuremmat sadepilvet kiertäisivät meidän kentän.

Viikoisäntämme Metsärannan Lihan erinomaisen maistuvat Lihapätkä -makkarat paistuvat tänään terassin grillissä, ja mikäpä ei grilimakkaraa paremmalta näin juhannuksen aikaan maistuisi, joten eväs kierroksen alkuun, tauolle ja / tai päätteeksi lienee selvä!

Senioriliigan ottelut jatkuvat huomenna maanantaina, 28.6., pelattavalla vieraspelissä Wiurilassa, ja mukaan joukkueeseen kaivattaisiin vielä yhtä naisgolfaria! Ilmoittautua voi pikimmiten Rosenbergin Mikolle, puh: 045-8857875. Kulkeminen kimppakyydein ja pelimaksu kokonaista 10€ (sis. lounaan).

Ja vielä muistuttelemme Seuran Reikäpelimestaruuden ilmoittautumisesta, eli nyt kipin kapin ilmoittautumaan to 1.7. käynnistyviin reikäpeleihin, yhteys puhelimitse toimistollemme caddiemasteriin, ja olet mukana peleissä!

Tavataan kentällä!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)