Aurinkoista huomenta! Tuntuu, että toistamme itseämme hokemalla päivästä toiseen, kuinka kesäisen upea sää meillä tänään onkaan, ja sama jatkuu tänäänkin. Toisaalta, kyllä nämä +20 asteen aurinkoiset päivät näin syyskuun loppupuolella ovat sen verran harvinaista herkkua, että jatkamme niistä päivittelyä ja nautimme niin kauan kuin niitä riittää!

Eiilen pelatussa Makulihan Kinkku Best Ball -kisassa voitoon ylsivät Piia & Jarno Heikkilä tuloksella 47, ja heidän lisäkseen joulukinkkulahjakorteilla palkitaan myös toiseksi sijoittuneet Jani Ellola ja Leena Hakala, heidän tuloksena 46. Kilpailun kokonaistulokset löytyvät tästä.
Kinkkukisat jatkuvat viikon päästä, lauantaina 3.10., jolloin pelaajilta tulleiden runsaiden toiveiden seurauksena pelimuoto on päätetty vaihtaa 3-mailan kisasta scrambleen! Ja pelaajillehan näitä järjestetään, eli kiitos palautteesta ja nyt vaan sankoin joukoin ilmoittautumaan mukaan kinkkujahtiin!
Lisäksi eilen  Loimijoki Golfin henkilökunta haastoi seuran ja yhtiön hallitukset yhteiseen mestaruuskilpailuun, jossa henkilökohtaisen kilpailun voitosta Juha Tilkasen nimi kaiverretaan klubilla esillä olevaan kiertopalkintoon. Lisäksi kilpailitiin peliryhmittäin myös joukkekilpailuissa, sekä muutamissa erikoiskilpailuissa. Palkinnoille pääsi myös  frisbee-sarjan voitolla ja tekemällä lyhimmän driven väylällä 8.. nimet jääkön tässä mainitsematta. Kilpailu otetaan ehdottomasti mukaan kalenteriin myös ensi vuonna, ja sitä silmällä pitäen tsempparipalkinnon saajat lähetetään Matin oppiin saamaan vielä vähän lisäoppia taitoihinsa.

Peliaikoja on tänään varattu tiivisti aamusta alkaen, joten vilkas golfpäivä on tulossa. Klubitalo on avoinna klo 18 saakka, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)