Tänään klubitalolla on Suomen Golftalon demopäivä klo 11-15. Tapahtumaan voi vapaasti tulla testaamaan TaylorMade Golfin ja Wilsonin välineitä sekä Callawayn ja Cobran draivereita. Paikalla on myös non-stoppina grippien vaihtoa. Grippien vaihtohinnat 15-20eur/kpl sisältäen gripin ja työn, putterin gripit ovat 30-40 eur/kpl.

Tänään on myös Päivässä Golfariksi -alkeiskurssi kello 12 alkaen. Seuraava alkeiskurssi 10.6. on jo täynnä, mutta lauantain 17.6. alkeiskurssilla on vielä tilaa. Kurkkaa muut alkeiskurssien ajankohdat täältä. Jos mikään kurssipäivistä ei tunnu sopivan omaan kalenteriin, voi myös koota oman ryhmän ja sopia oma kurssipäivän.

Huomisesta alkaen otamme käyttöön viime kaudelta tutun vuoroviikoin olevan 10- ja 1-tiin lähdöt. Parillisilla viikoilla lähdöt ovat 10-tiiltä ja parittomilla 1-tiiltä. Huomenna alkava viikko onkin viikko 22, eli lähdöt ovat ensi viikolla 10-tiiltä. Muistuttelemme asiasta aina klubitalolla ennen kierrosta sekä ilmoitamme siitä myös viikkokatsauksessamme ja kotisivuillamme.

Tervetuloa nauttimaan sunnuntaista meille golfin tai herkuttelun merkeissä! Klubitalolla tänään Anna, Aurora, Pauliina, Terhi ja Virve.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)