Upeaa sunnuntain ja aurinkoisen golfpäivän huomenta!
Eilen meillä oli varsin ohjelman täyteinen päivä.   Ratkaistiin Laakasalo Golfin pitkän kentän mestaruus, saatiin lounasvieraiksi Ypäjän Musiikkiteatterin yleisöä ja Ratsastuskouluoppilaiden Mestaruuskilpailun väkeä ja Matin johdolla koulutettiin uusia golfareita.

Ehdottomaksi päivän huipennukseksi nostamme kuitenkin Freestyle Golf -kilpailun joka on todellinen hyvän mielen tapahtuma ja todistaa sen että golf todellakin kuuluu kaikille 🤩
Kilpailun hengen mukaan osallistujat olivat valmistelleet peliasunsa pettämättömällä tyylitajulla kuitenkin omaleimaisesti golfetikettiä, päivän henkeä ja vallitsevaa säätilaa nerokkaasti huomioiden.
Tällä viikolla on monessa yhteydessä puhuttu kierrätysteemasta ja senkin tiimoilta nähtiin hyviä esimerkkejä niin kisa-asuissa kuin myös palkinnoissa. Usein on kuultu harmittelua siitä että morsiuspuku jää niin vähälle käytölle mutta nyt tuli todistettua että se sopii myös golfiin!
Kilpailutoimikunnan nerokkaasti laatima ratapohja sai kiitosta ja tulokset puhuivat puolestaan. Kilpailijat palkittiin kukin ansioidensa mukaan, kiitospuheissa muistettiin niin paikalla olevia, jo keskuudestamme poistuneita kuin vielä syntymättömiäkin vaikuttajia ja tapahtuma huipentui morsiuskimpun heittoon kuten kunnon kesäjuhliin kuuluukin 💐.

Tänään ei kentällä ole ohjelmassa  erikoistapahtumia ja säätilan pitäisi olla hyvinkin optimaalinen, aurinkoista ja lämpöä n. 24c joten tervetuloa golfaamaan! Peliaikoja löytyy vielä erityisesti iltapäivälle.
Klubitalon ravintola palvelee tuttuun tapaan, valikoimassa niin suolaista kuin makeaakin sekä golfareille että muille kesäpäivän viettäjille, lämpimästi tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)