Kauden päätöskilpailu, Metsärannan Kinkku Scramble pelattiin eilen mukavassa poutasäässä ja leppoisassa tunnelmassa. Viime vuoden tapaan voiton, ja joulukinkut, veivät Archipelgia Golf Clubin joukkue, Pia & Mika Suutari sekä Minna Domander ja Olli-Pekka Heikkilä, tällä kertaa huimalla lyöntipeli hcp tuloksella 58! Onnittelut voittajajoukkueelle jonka kinkkukisakiertue jatkuu kuulemma tänään naapurikentällä, Alastarolla. Kilpailun tulokset löytyvät tästä.

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin viime viikolla jakamatta jääneet 2 kinkkua, ja onnettaren suosioon nousivat tällä kertaa Jarno Leppänen ja Jani Eilola, eli onnittelut myös heille! Olemme yhteydessä palkittuihin ja annamme ohjeet kinkkujen noutoon.
Kisapäivän aikana tuli myös muutamia ideoita ja toiveita ensi vuoden kisoihin, pistetään ne muistiin ja kehitellään talven aikana.

Tänään kenttä on avoinna viimeistä päivää tällä kaudella. Nopeasti on kesä vierähtänyt, ja niin varmasti myös edessä oleva talvi, joten ei aikaakaan kun jo arvuutellaan kentän avaamispäivää tulevalle keväälle.Tulevalla viikolla kentälle tehdään vielä huoltotöitä, ja nurmelle levitetään kemiallinen harso. Jotta harson suojaava vaikutus säilyy, on sen päällä liikkuminen kiellettyä.

Klubitalo on avoinna tänään klo 14 saakka, säätila on poutainen, ja vuodenaikaan nähden jopa melko lämmin, joten tervetuloa pelaamaan kauden viimeinen golfkierros Ypäjällä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)