Tänään luvassa on viikkokilpailumme Loimijoki Tourin finaalipäivä! Jaossa on majoituslahjakortteja Rörvikin lomakylään ja Hotelli ja Ravintola Sandvikiin, Gigantin ja Hankkijan tuotepalkintoja sekä Back on Trackin lahjakortteja. Palkinnot jaetaan molempien sarjojen (pistebogey  hcp ja lyöntipeli hcp) kolmelle parhaalle, erikoiskilpailuiden (lähimmäs lippua, pisin drive ja paras scratch) voittajille sekä arvontalaatikosta nostetaan tänä vuonna kahden onnekkaan arpaliput!

Kilpailulähdöt ovat noin klo 12 saakka ja tämän jälkeen pääsevät muutkin halukkaat kentälle. Tarjous green feet ovat tällä hetkellä seuraavanlaiset: jäsenet 30 €/18 r. & 20 €/9 r. ja vieraspelaajat 35 €/18 r. & 25 €/9 r. sekä SGS-kortilla 20 €. Syyskuun ja lokakuun ajan seniorikorttia näyttämällä voit tulla pelaamaan vaikka joka päivä edulliseen hintaan, sillä päiväkohtaisia rajoituksia ei enään ole.

Myös kaikki vaatteet ja kengät ovat -50 % alennuksessa oikeasta myyntihinnastaan. Nyt siis kannattaa shoppailla jo vaikka ensi kesälle vaatteita!

Klubitalo on avoinna tänään klo 19 saakka. Tänään töissä Pale, Ida, Pauliina ja Vilma. Tervetuloa! 🙂

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)