Grande Finale! Tänään on ISO päivä, sillä nyt ratkotaan Watrec Tour 2018 loput matkapalkintojen voittajat sekä jaetaan 2000 eurolla Gigantin lahjakortteja!

Kokonaispisteiden perusteella kauden viisi parasta Watrec Tour -pelaajaa ovat jo lunastaneet itselleen huikeat luksusmatkapalkinnot Tunisiaan. Nämä pelaajat ovat:

  1. Jarno Leppänen / LoG
  2. Jouko Urmas / LoG
  3. Juha Varhi / LoG
  4. Rami Prusila / LoG
  5. Teemu Toukkari / LoG

Tänään jaetaan peräti kolme matkaa lisää: Molempien sarjojen (pb hcp ja lp hcp) voittajille, sekä yksi bonusmatka suuresta arvontalaatikosta, johon ovat osallistuneet kaikki Watrec Touria tänä vuonna kerrankin pelanneet. Mitä useammmin on osallistunut, niin sitä enemmän on laatikossa myös arpalipukkeita omalla nimellä.

Gigantin käsittämättömän ruhtinaalliset lahjakorttipalkinnot jaetaan seuraavasti: I palkinto 500 euroa, II palkinto 300 euroa, III palkinto 200 euroa. Ja kaikkia tietysti tuplana, sillä molemmista sarjoista palkitaan top-3 pelaajat.

Mikäli tänään sarjojen voittajilla on jo matkapalkinto tienattuna, niin matka siirtyy tuloslistalla seuraavalle. Sama homma bonusmatkan arvonnan kanssa – mikäli sieltä nousee nimi, jolla jo matka on, nostetaan uusi nimi laatikosta. Osallistumisoikeus päivän kilpailuun on kaikilla, joilla on kauden varrelta osakilpailupisteitä tai vähintään 10 osallistumista eri WT-osakilpailuihin.

Kilpailun Live Scoring -palvelut pyörivät klubin terassilla läpi päivän. Tervetuloa katsomaan ja kannustamaan pelureita paikan päälle!

Töissä tänään Hanna, Moona sekä Tomi 🙂

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)