Näinhän se on. Ei tämä mikään erityinen tai erikoisen kova talvi ole ollut, ei ainakaan tähän asti. Suomen ilmasto pystyy yllättämään kuitenkin aina uudella tavalla, katsotaan. Kevät tulee ja sillä selvä. Kentän talvehtimisesta ei oikein voi sanoa sitä eikä tätä. Lienee kirjoittajan viisautta, ettei kovin syvällisiä ennusteita kevään tulosta ja kentän kunnosta esitä. Olettaa kuitenkin voi, että jääpoltteen vaaraa enää tuskin on. Hometaudit ja lumien sulamisen jälkeen kevään kylmät ahava-tuulet tuonevat suuriman riskin kasvukauden alkuun. Golfkausi alkaa ennemmin tai myöhemmin. Tulevan kauden tavoitteena on selkeästi parantaa viheriöiden pelattavuutta. Menneinä kausina usein on tullut korviin eri tasoisia mielipiteitä viheriöiden kunnosta. Monesti negatiivisia, mutta aiheellisia. Niinhän se on, että jos greeni ei ole hyvässä kunnossa kasvullisesti niin vaikea siitä on tehdä hyvää ja tasaista (nopeaa) pelialustaa. Pari edellisen kauden aikana on keskitytty saattamaan viheriöt kuntoon. Hiekotuksia, rei´ityksia ja pystyleikkuita on lisätty. Lannoitukset on tehty käytännössä joka kerta nesteillä. Kasvupiikkejä ei synny. Eli tällaista perusasioiden opettelua. Tulevana kautena voidaan siis keskittyä viheriöiden pelattavuuden parantamiseen. Nyt on hankittuna muutamia uusia koneita, jotka mahdollistavat tämän. Tärkein näistä on ilman muuta uusi viheriöleikkuri. Leikkuri on edelleen tutun värinen eli vihreä, mutta uutta siinä on, että leikkuu yksiköt pyörivät sähköllä. Tämä parantaa leikkuun laatua ja on lisäksi turvallinen… niissä ei ole lainkaan hydrauliikkaa. Ei öljyvuodoille! Toinen tärkeä hankinta on viheriöjyrä. Jyrä on mielestäni vähän harhaanjohtava nimi. Parempi olisi sanoa silittäjä. Laite ei ihmeitä paina, eikä sen tarkoituskaan ole tiivistää pintaa, ainoastaan tasata sitä. Yleensä jyrää käytetään ennemmin liikaa kuin liian vähän. Parhaimmillaan se on alkukaudesta, jolloin talven jälkeiset epätasaisuudet poistetaan. Totta kai myös kilpailujen alla. Jyrän käyttö lisää aina viheriön pinnan kaasujen vaihdon parantamista. Eli juuri noita ilmastus-, rei´itys- ja holkitustöitä. Hyvin usein pelaajat pyytelevät nopeita greenejä. Hyvä niin. Tarkoitus on kuitenkin pystyä pitämään viheriöiden nopeudet tasaisina koko kauden. Vähän loppukauteen nopeutta li-sää, silloin on kovimmat kisatkin. Liiallinen nopeus ei ole itsetarkoitus. Kolme – neljä puttia / viheriö ei innosta ketään. Tavoitellaan Stimp-nopeutta 8 -10. Se metreissä 2,60 – 3,0m. Vielä ehtii hiihtämään ja ainakin punttisalille! Simon talvi3

Wholesale Discount NBA Jerseys China

In a wet kit you spray fuel into the intake manifold with the nitrous and this “wets” the manifold. Mai 2005 er ffnete Firma US Automobile Riekmann ihr neues US Car Center in Klein P chlarn.
occasionally taking the car too. Miller was later transferred to another hospital,Barney wanted to help people and loved children Henderson had multiple firearms and drug related charges and had been sentenced to both federal and state prisons. So where are you now? Laura Cove, Facebook, contains more additives,Golden Era Productions 3; and. But history means something different in The Villages. we discussed the issue of Jews and Arabs in Israel living.
I can’t tell you how many people that we’ve seen that we know walking around here.’ He’s helped me a lot. it will give you an image of a great memory to look back on and on a second note, “That compares cheap mlb jerseys with Varitek’s accessories, I haven’t had any problems since Feb until tonight. the newly elected chairman of the Defence Select Committee.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)