Tulevana lauantaina, 22.5., järjestämme yhteisen tapahtumapäivän Klubitalon alueella klo 10:30-14:00. Näin kauden ollessa vielä aluillaan, toivotamme kaikki uudet ja vanhat, kokeneet ja aloittelevat golfarit tervetulleiksi tutustumaan meihin, toisiinsa sekä golfkentän toimintaan. Huomioiden vielä voimassa olevat kokoontumisrajoitukset, tapahtuma toteutetaan non-stop tyylisesti, eli paikalle voi tulla ja viipyä ihan oman aikataulun mukaan, tilaa klubitalon ohella riittää hyvällä säällä myös piha-alueella.

Paikalla ovat seuramme eri toimikuntien edustajat, joilta voi kysellä myös tyhmiä golakysymyksiä, lisäksi he kertovat  seuratoiminnasta, mitä se käytännössä on ja miten siihen voi osallistua. Saamme vieraaksemme myös Golfliiton seuratoimintapäällikön, Kirsi Erofejeff-Engmanin, joka kertoo uusimpia golfkuulumisia liiton suunnalta, ja vastailee myös mielellään erilaisiin kysymyksiinne! Kannattaa siis tilanne hyödyksi, ja rohkeasti ottaa puheeksi mieltä askarruttavia kysymyksiä!

Takaterassilla toimii päivän ajan naistoimikunnan golfkirppis, jonne voi tuoda myyntiin itselle ylimääräisiä golfvarusteita, tai vaihtoehtoisesti tehdä löytöjä omiin varusteisiin! Lisäohjeet tavaroiden toimittamiseen löytyvät tästä.

Vasta golfin aloittaneille päivä tarjoaa hyvän mahdollisuuden saada lisää tietoa uudesta harrastuksesta, mutta myös ohjausta harjoitteluun! Aloitteleville golfareille on ohjelmassa treeniä rangella Matin ja Ramin johdolla klo 11:30-14.00. Myös nämä treenit toimivat non-stop, eli osallistua voi oman aikataulun mukaan. Samalla on hyvä tilaisuus saada parhaat ohjeet omaan pelaamiseen, ja harjoitteluun!

Piha-alueella on kaikilla innokkaille mahdollisuus kokeilla myös golf-dartsia!
Klubitalon kahvilassa luvassa tarjouksia sekä makean- että suolaisen nälkään, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)