Tulevalla golfkaudella kentänhoidon tiimiä luotsaa uusi kenttämestarimme Jussi Viitala, joka on monille tuttu meidän kentältä jo muutaman vuoden takaa, työskenneltyään meillä vuosina 2016-2020.
Viimeiset pari vuotta Jussi on työskennellyt Maskussa, Kankaisten Golfin apulaiskenttämestarina. Alunperin puualan artesaaniksi kouluttautunut Jussi kertoo eksyneensä golfin pariin Alastarolla vuonna 2006, Alastaro Golfin kentän rakennus vaiheessa. Siellä ura lajin parissa jatkui opinnoilla ensin golfkentän hoitajaksi ja 2015 golfkenttämestariksi. Golfalassa Jussia viehättää työtilanteiden vaihtelevuus, aina eteen tulee uusia haasteita ja harvemmin yksikään päivä on edellisen toistoa. Lisäksi alalla yhdistyy Jussin kiinnostus koneisiin ja luontoon.
Kentänhoidossa panostaminen yksityiskohtien summaan ja visuaaliseen muotoiluun ovat Jussille tärkeitä seikkoja. Tähän pyritään tehokkaalla ja suunnitellulla työskentelyllä, toteaa Jussi.

Kenttämestarin kesä kuluu luonnollisestikin lähinnä golfkentällä, vähäisellä vapaa ajalla Loimaalla asuva Jussi puuhastelee omassa puutarhassa tai autojen parissa, lomat pidetään golfkauden ulkopuolella.
-Talvisin keskityn enimmäkseen lukemiseen ja pitkien keskusteluiden tai monologien kuunteluun, aiheen ei niin väliä, kunhan saa laajennettua maailmankuvaa ja omaa paikkaa siinä, kertoo Jussi.

Maaliskuun alussa koneiden huolloilla työt aloittanut Jussi tulee kentän asiakkaille tutuksi kunhan kausi saadaan käyntiin ja pääsette  juttusille. Olemme todella tyytyväisiä saadessamme Jussin kaltaisen ammattilaisen mukaan tiimiin ja toivotamme hänet lämpimästi tervetulleeksi Loimijoki Golfiin, Ypäjälle!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)