Uskokaa tai älkää, mutta heinäkuu on ohi ja tänään on elokuun ensimmäinen päivä! Kyllähän ne viikot vierii hurjaa vauhtia ja kuukaudet siinä samalla, sen huomaa Watrec Tourista, sillä tällä viikolla pelataan jo järjestyksessään WT numero neljäätoista (14)! Tarkoittaa sitä, että tämän viikon jälkeen on vielä 4 Watrec Tourin osakilpailua jäljellä ennen suurta ja mahtavaa finaalia, joka pelataan syyskuun kolmantena päivänä! Elokuu on myös hyvää aikaa pelata seuran reikäpelejä mahdollisimman pitkälle, ettei viimeisiä ratkaisevia kierroksia tarvitse sitten pelailla pipot päässä. 🙂

Elokuu tuo luonnollisesti mukanaan myös seuran mestaruuskilpailut, jotka pelataan 19-20.8. Tuo viikonloppu kannattaa jo ehdottomasti laittaa kalenteriin! Spekulointi tämän kauden mestareista käy klubin terassilla jo kuumana ja jotkut ovat jo jopa nimittäneet itsensä tämän vuoden seuran mestariksi!

No eletään kuitenkin nyt tässä viikossa. Huomenna jatkuu taas junnukoulu kello 18:00! Kyseessä on siis toiseksi viimeinen kerta eli viimeinen ennen viimeistä! Sinne taas kaikki pikkugolfarit treenaaman sankoin joukoin! Tänä vuonna on ollut ihailtavaa aktiivisuutta junnukoulussa, joten pidetään sama tahti loppuun asti. 🙂 Muuten loppuviikko näyttää täysin normaalilta, joten nyt kannattaa tulla nauttimaan elokuun ensimmäisistä päivistä golfin merkeissä!

Tänään puljua pitää pystyssä Rami, Elli, Hanna ja Pauliina.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)