Vilpoista tiistai-aamua klubilta!

Auton mittari näytti 0.5 astetta lämmintä töihin tullessa. On se vaan kosteaa ja vilpoista, tosin sellaistahan syksyn kuuluu ollakin. Eilen sääennusteet uhkasivat tälle päivälle sadetta tänne meille, mutta onneksi sateen uhka on väistynyt ja iltapäivän puolella saattaa aurinkokin hieman näkyä pilvien raosta. Eilen olikin iltapäivästä oikein kaunista, joten toivotaan, että tästäkin päivästä vielä valoisampi tulee. Pelaamaan pääsee ihan vapaasti, varusteet vaan sään mukaan ja raittiiseen ilmaan nauttimaan! Klubitalo palvelee ainakin aamupäivän ajan ja tarvittaessa olemme täällä teitä varten pidempäänkin.
Mikäli klubitalo on suljettu kun tulet pelaamaan, niin ohjeet pelimaksujen hoitamiseen löytyvät etuterassin infotaululta ja ohjeet tulevat vielä tässäkin:
-ajanvaraukset Nexgolfin tai Teetimen kautta
– kierrosmaksut Mobilepaylla (nro 60450) tai mikäli sinulla ei ole Mobilepayta, soita caddiemasterille ja sovi maksusta erikseen (puh 0505902470)
– Greenfee hinnat:
Jäsenet 9 reikää 20€ / 18 reikää 30€
Vieraat: 9 reikää 25€ / 18 reikää 35€

Torstaina Par3-kentällämme pelattava Valogolf on saanut mukavasti osallistujia, vielä on vapaana pari paikkaa joten jos mielit mukaan hauskaan ja erilaiseen leikkimieliseen kisaan, ilmoittaudu caddiemasterille. Ja teille, jotka olette jo ilmoittautuneet: olet vapaa valaisemaan itsesi haluamallasi tavalla torstain kisassa. Otsalamppu on aika näppärä tai kiedo ympärillesi valoköynnöstä, tyyli on vapaa! Pakollista tämä ei ole tietenkään, mutta uskalla heittäytyä mukaan. Sääennustekin on vielä kisan suhteen suosiollinen. Mutta mikäli kauheasti satelee, niin varapäivä on ensi viikolla tiistaina.

Tervetuloa pelaamaan ja moikkaamaan meitä tänne klubille, mukavaa päivää kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)