Tammikuun on edennyt jo melkein puoleen väliin, kevättä kohti siis mennään ja sen myötä  uusi golfkausi lähestyy. Merkkinä siitä voidaan pitää ehkä myös jäsenmaksulaskujen lähetystä.
Tänä vuonna NexGolfin kautta lähetettyjen laskujen välittäjäpalvelu on muuttunut, ja meille onkin ihan aiheellisesti tullut muutamia kyselyjä, uskaltaako osoitteesta noreply.autoinvoice@visma.com tulleen, Ypäjä Golf Oy:n nimissä lähetetyn viestin avata.
Kyseinen viesti on ihan oikeasta osoitteesta, ja se pitää sisällään tulevan kauden jäsenmaksu- ja yhtiövastikkeen laskun sekä jäsenkirjeen jossa tietoa jäsenyydestä, kausipelioikeuksista ja muusta ajankohtaisesta.
Ensisijaisesti laskut ovat lähteneet sähköpostiin, niihin osoitteisiin jotka jäsentiedoista löytyvät. Jos sähköpostiosoite puuttuu, voi kirjettä odotella perinteisen postin kautta muutaman päivän päästä. Jos postia ei kuulu mistään kanavasta, niin laittakaa viestiä tai soitelkaa meille, on mahdollista että esim.  sähköpostiosoite on virheellinen ja lähetys on siksi epäonnistunut.
Ja toki yhteyttä saa ottaa muutenkin jos kysyttävää ilmenee!

Näillä saatesanoilla toivottelemme kaikille vielä mukavaa talven jatkoa, pysykää terveinä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)