Tänään oli se aamu, kun ulos saattoi ensimmäistä kertaa viime syksyn jälkeen lähteä ilman pipoa ja hanskoja, ehkä pikku juttu, mutta onhan se nyt ihan mieletöntä, kesä tulee tänäkin vuonna!
Eilisen syksyinen sää on poissa, aurinko lämmittää ihanasti, ja NexGolfin varauskalenteri näyttää siltä, että tänään päästään todella aloittamaan myös viikkokisamme, Ypäjä Tour!
Viikkoisäntänä toimii LHJ Group, yritys joka tuottaa monipuoliset ympäristönhuoltopalvelut sekä yksityistalouksiin, että yrityksille.
Jätteiden kierrätys on aina ajankohtainen asia joka ei mene pois muodista, pysy siis mukana trendeissä ja hoida oma osuutesi kuntoon. Jos tuntuu, että kierrätykseen liittyvät kysymykset ovat monimutkaisia ja työläitä, kannatta käydä tutustumassa LHJ:n nettisivuille. Sieltä löytyvillä ohjeilla oman talouden kierrätykseen liittyviin kysymyksiin vastaukset löytyvät todella helposti, ja jopa niin kiinnostavasti, että herää ajatus siitä, miksi aihe edes tuntui vaikealta?
Hauska yksityiskohta on esimerkiksi Kiertokaveri -palvelu, josta löytyy vastaus minkä tahansa esineen kierrätyskysymykseen, vai keksitkö esineen jonka jatkokäsittelyyn ei tuolta löydy ohjetta? Suosittelemme kokeilemaan!
Klubitalo on avoinna klo 18 saakka, aurinkoista pelipäivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)