Mahtavaa huomenta, ja terveisiä klubilta! Aamu on lähtenyt täällä leppoisasti käyntiin, vaikkakin aamupäivän peliajat ovat täyttyneet miltein täyteen. Aurinkoinen, mutta viileähkö sää siis vetää puoleensa pelaajia, ja hyvä niin! Eilen maanantaina käynnistyi jo tämän kauden kuudes (6) Ypäjä Tour, ja tänään jatkammekin sen parissa. Viikkokisaan voi osallistua taitotasosta huolimatta, sillä kyseessä on rentoakin rennompi hyväntuulen kilpailu.Tällä viikolla Ypäjä Touria isännöi Metsägroup, jonka johdolla istutetaan ensimmäiset puut tulevaan Voittajien metsään. Kutsu on lähtenyt kaikille vuonna 2023 puun voittaneelle pelaajalle. Ilmottautua voi keskiviikkoon 12.6. klo 12 asti.

Huomenna keskiviikkona käynnistyy lapsille ja nuorille tarkoitettu Junnukoulu. Junnukoulu on tarkoitettu junioripelaajille, jotka ovat innokkaita kehittämään omia taitojaan golfin parissa. Junnukoulu pidetään 12.6. lähtien keskiviikkoisin, ja treenit ovat klo 17-18.30. Jos sinulle heräsi kysymyksiä koskien Junnukoulua, ole yhdeydessä Caddiemasteriin.

Tiistaipäivä lupailee kaunista säätä, ja myöhemmälle päivälle löytyy hyvin peliaikoja! Tule pelailemaan, osallistumaan viikkokisaan, tai muuten vain hengailemaan klubille ja nauttimaan golfista. Klubitalo on avoinna 8-19, ja ravintola tarjoilee klo 18 saakka.

Nähdään klubilla!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)