Viikkokilpailumme Ypäjä Tour on edennyt jo 10. osakilpailuun jossa yhteistyökumppanina toimii Hartwall. Hartwall on varmasti monelle tuttu yritys. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu vesiä, virvoitusjuomia, erikoisjuomia, oluita, siidereitä ja long drink -juomia sekä viinejä ja muita alkoholijuomia. Joten Hartwallilta löydät jokaiselle jotain. Meillä on myös hyvä valikoima Hartwallin tuotteita, niin isoon kuin pieneenkin janoon.

Huomenna meillä on jälleen junnukoulu klo. 18. Tervetuloa mukaan! Huomenna ja ylihuomenna myös par 3- kentällä järjestettävä Extra Tour. Extra Tour on kätevä tapa osallistua kilpailuihin, mikäli aikaa ei tunnu liikenevän kokonaiseen 4h kierrokseen. Extra Tour on matalan kynnyksen kilpailu, ja kaksi sarjaa mahdollistavat kaikille pääsyn palkintosijoille! Extra Tour on myös mahdollisuus kerätä lisäpisteitä Ypäjä Tourin kokonaispistetaulukkoon.

Ensi maanantain alkeiskurssilla on vielä tilaa! Jos siis tiedät kaverin tai tutun, jota golfhammas voisi kolottaa ja uuden harratuksen aloittaminen kiinnostaa, niin ota yhteyttä caddiemasteriin. Golfin aloittamista ei ole tämän helpommaksi tehty!

Tänään olemme auki iltaan asti, tervetuloa starttaamaan viikko iloisesti käyntiin meiltä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)