Oikein hyvää huomenta!

Tänään on vuorossa Loimijoki Tourin jo 11. osakilpailun toinen pelipäivä! Viikkoisäntä PSL Oy palkitsee molempien sarjojen kolme parasta lahjakortein meidän omaan proshopiin ja ravintolaan. Josta puheenollen, kaikki proshopin vaatteet ja kengät ovat 30 % alennuksessa!

PSL Oy:n erityisosaamista on ilmanvaihtoratkaisujen suunnittelu ja toteuttaminen teollisuudessa. Yritys tarkastelee jokaista kohdetta yksilöllisesti asiakkaan erityistarpeiden mukaisesti, löytäen siten parhaan toteutusratkaisun. Työhyvinvointi ja energiataloudelliset ratkaisut ovat yrityksen kunnia-asia. Lauantain Hymy Openissa on tämän kirjoitushetkellä 99 ilmoittautujaa, joten vielä parikymmentä mahtuisi mukaan. Luvassa on huikea kilpailupäivä ruokailuineen, esiintyjineen ja palkintoineen!

Ensi viikon lauantaina 22.8. klo 10-15 on taas suosittu Päivässä golfariksi -kurssi! Kannattaa ilmoittautua pian, jotta varmistat paikkasi kurssilla. Kurssin jälkeen on vielä hyvin kautta jäljellä, eli ehdit hyvin treenailemaan uuden harrastuksesi parissa. 🙂

Tänään klubilla Pale, Rosa, Pauliina ja Ida. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)