Kesän jälkeen ilmojen viilentyessä kaivataan taas lisää vaatetta jotta pysytään lämpimänä. Kerrospukeutuminen on hyväksi havaittu ratkaisu koska useampi ohut kerros suojaa kylmältä paremmin.
Tähän avuksi suosittelemmekin Back on Trackin laadukkaita tuotteita, joiden Welltex ja Iontex -materiaali heijastaa kehon luonnollisesti tuottamaa lämpöä, muuttamalla sen infrapunasäteilyn muotoon ja heijastamalla lämmön takaisin ihoon, luihin, lihaksiin ja niveliin.
Meidän Proshopissa löytyy valikoima Back on Track tuotteita, viimeisimpinä ohuet hanskat jotka toimivat loistavasti myös toisten hanskojen alla sekä kaikkeen liikuntaan hyvin soveltuvat kompressiosukat.
Monipuolisesta valikoimasta löytyy vaatteiden lisäksi lihas- ja nivelsuojia, sekä ihmisille että myös eläimille, ja tilaaminen nettikaupan kautta koko malliston tilaaminen onnistuu nopeasti ja helposti.

Golfkentän varauskaleteri näyttää tänään hiljaiselta, enteillekö se mahdollisia iltapäivän sateita, joten Klubitalo on tänään auki klo 12 saakka.

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)