Aurinkoista tiistai aamua golfkentältä!
Tänään jatkuu Ypäjä Tourin 10. osakilpailu yhteistyössä Hartwallinkanssa ja lisäksi pelataan Senioriliigan ottelu jossa Loimijoki Golfin joukkue saa vastaansa Wiurula Golf & Country Clubin joukkueen Salon suunnalta. Toivotamme vierasjoukkueen tervetulleeksi ja mukavaa pelipäivää. tiukan kilpailun lomassa molemmille joukkueille!
Päivän kalenteri näyttää mukavan tiiviiltä ja peliaikoja on varattu tasaiseen tahtiin aina iltapäivälle saakka. Mukaan mahtuu kuitenkin vielä joten mikäpäs sen parempi tapa viettää juuri sopivan lämmintä kesäpäivää kuin suuntaamalla golfkentälle.

Meiltä vuokrattavissa ovat muuten myös Ypäjän kunnan sup-laudat sekä kanootit. Vuokraaminen onnistuu helposti tekemällä varaus meidän toimistolta ja sittten vaan suunta laiturilta Loimijoelle ja nauttimaan kauniista maalaismaisemista jotka avautuvat uudella tavalla kun niitä katselee rannan sijaan joelta päin!

Eväät sekä golfkierrokselle että vesillä liikkumiseen löytyvät tietenkin meidän Klubiravintolasta ja  kun yhteistyökumppanina tällä viikolla on Hartwall muistuttelemme erityisesti virkistävien juomien tärkeydestä kesän liikuntasuoritusten siivittäjänä!

Tervetuloa golfaamaan, suppailemaan, melomaan ja nauttimaan Klubiravintolan antimista!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)