Pilviset huomenet Loimijoelta!

Eipä se aurinko eilen esiin tullut, vaikka sääennusteet niin lupailivat. Vaikka aamu näyttää tänäänkin pilviseltä, niin uskotaan, että jossain vaiheessa aurinko paistaa ja golfsäästä tulee täydellinen. Aamukastetta on kentällä näin syksyisin runsaasti, mutta eiköhän tuuli ja aurinko kuivata kentän mukavasti päivän mittaan.

Tänään kentällä käydään senioriliiganottelu Kankaisten golfia vastaan. Lähdöt on varattu kisailijoille klo 10 – 11, mutta sen jälkeen tiiajat ovat varattavissa muillekin pelureille. Toivotamme kaikille pelaajille onnistuneita lyöntejä ja mukavaa syksyistä pelikierrosta!

Koululaisryhmä tulee tutustumaan golfin saloihin rangelle ja lähipelialueelle klo 12.45 – 13.45. Pientää ruuhkaa voi harjoitusalueilla tuolloin olla.

Tänään on viimeinen mahdollisuus ilmoittautua mukaan Loimijoki golfin syysretkelle Tawast golfiin! Ilmoittaudu tänään sähköpostilla caddiemaster@loimijokigolf.fi tai soittamalla 050-5902470. koska valitettavasti tällä hetkellä näyttää siltä, että osallistujia ei ole tulossa tarpeeksi, jotta reissu voitaisiin toteuttaa.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)