Oikein hyvää huomenta! Tänään saamme jälleen nauttia auringosta ja helteistä. Muistuttelisin siis, että näin lämpiminä päivinä on tärkeää huolehtia riittävästä nesteytyksestä ja syömisestä. Meiltä onneksi löytyy keittiöltä joka lähtöön ruokaa ja juomaa. Olemme tänäänkin auki aamusta iltaan ja ihana keittiömme palvelee klo. 11 eteenpäin.

Yhteistyökumppanimme, hotelli- & ravintola Sandvik tarjoaa viikkokisassa menestyneille merellisen tunnelman lisäksi ihania ravintolaherkkuja ja voittajille järjestyy mukava kesälomaretki yöpymisineen tässä huippu kauniissa Pensarin saaressa sijaitsevassa kohteessa. Kannattaa muuten ottaa seurantaan myös paikan some-kanavat, kuvat upeista maisemista ovat vertaansa vailla! @hotellijaravintolasandvik, #pensarfiilis

Eilen pelatussa Senioriliigan kotiottelussa Loimijoki Golfin joukkue hävisi täpärästi yhden pisteen erolla Harjattula Golfin joukkueelle luvuin 87 -88. Juhannuksen jälkeen, 27.6. otteluohjelmassa on  kotipeli Argipelagia Golfia vastaan ja tähän otteluun on muuten vielä joukkuekapteeni nimeämättä. Tehtävään ilmoittautuminen onnistuu helposti ottamalla yhteys Sillanpään Pasiin, ja joukkueeseen mukaan pelaamaan ilmoittaudutaan niin ikään helposti, joko NexGolfiin suoraan tai sitten caddiemasterille.

Tervetuloa pelailemaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)