Sää jatkuu lämpimänä tänäänkin, mutta niin polttavaa auringonpaistetta ei ole tiedossa kuin aikaisempina päivinä! Loimijoki Tourin toinen kilpailupäivä starttaa nyt, joten jos et ehtinyt eilen mukaan tai haluat uusia eilisen kierroksesi, on siihen hyvä mahdollisuus tänään. Muistathan kuitenkin, että viimeisin kierroksista jää voimaan. Ajanvarauksessa on vielä mukavasti tilaa, joten vaikka viikkokilpailuun osallistuminen ei innosta, saa kentälle tulla kiertämään muutenkin vain!

Viikkoisäntä Hotelli ja Ravintola Sandvik tarjoaa viikkokilpailun palkinnot molempian sarjojen kolmelle parhaalle! Voittajat saavat 2 hengen viikonloppuloman Sanvikissa ja muut sijoittuneet lunastavat itselleen lounaslahjakortit Ravintola Sandvikiin. Vaikka palkinnoille ei pääsisikään, on myös arvokkaita pisteitä on jaossa taas molempien sarjojen kymmenelle parhaalle! Mikäli Sandvik ei ole lainkaan tuttu, kannattaa käydä kurkkaamassa ja ottamassa seurantaan somekanavat – Instagramissa hotellijaravintolasandvik ja Facebookissa Pensar – Hotelli ja Ravintola Sandvik.

Sunnuntaina kilpaillaan Juhannus-Scramblen merkeissä! Tähän parikilpailuun on ilmoittautuminen auki ja mikäli sinulla ei paria ole valmiiksi, voit myös ilmoittautua yksin niin etsimme sinulle parin.

Klubilla tänään Pale, Rosa, Ida ja Anna. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)