Huh hellettä! ☀️☀️☀️

Ypäjä Tourin 14. osakilpailu jatkuu lämpimässä säässä. Yhteistyökumppani Ypäjän kunta palkitsee parhaat pelaajat esine- ja lahjakorttipalkinnoin.

MIkäli olet kiinnostunut hevosista ja  harkitset Ypäjälle muuttamista, niin nyt, jos onni potkaisee, sitä on mahdollista päästä kokeilemaan ihan ilmaiseksi. Ypäjän kunnan ja Hevosopiston yhteisessä markkinointikampanjassa haetaan hevosihmisä tutustumaan vuorokaudeksi hevoselämään Ypäjällä. Kampanja on julkaistu kunnan ja Hevosopiston sosiaalisen median kanavissa Forssan kuninkuusravien yhteydessä ja haku on auki 31.8.asti ja on tarkoitus toteuttaa syksyllä 2022. Valitut henkilöt majoittuvat ja ruokailevat vuorokauden Hevosopistolla ja tutustuvat ohjatusti opiston toimintaan sekä kunnan hevoselämisen mahdollistavaan tonttitarjontaan.

Ypäjä tarjoaa elämyksiä, toimintaa ja harrastusmahdollisuuksia muillekin kuin hevosihmisille. Merkityillä reiteillä voi patikoida, pyöräillä ja hiihtää ja Pertunkaaren urheilukentän maastossa on myös valaistu kuntorata. Kyseiseltä alueelta löytyy myös vapaassa käytössä olevia kuntoilulaitteita, 9-väyläinen frisbeegolf-rata, Pumportack-rata sekä trampoliinipuisto. Rautarinteeseen on rakennettu myös tuliterät kuntoiluportaat.

Ypäjällä on oma urheiluseura Ypäjän Yllätys, joka hallinnoi Pertunkaaren urheiluhallia ja -alueita. Tarjolla olevasta lajikirjosta jokainen löytää varmasti omansa; on tanssia, salibandya, kahvakuulaa, sulkapalloa ja toki omatoimisestikin pääsee harjoittelemaan esim. kuntosalille. Varmaan suosituimpana Ypäjän Yllätyksen järjestämänä tapahtumana voidaan kuitenkin pitää ehkä sunnuntai-iltojen bingoa, joka aiheuttaa joskus jopa harvoin nähdyn ruuhkan Ypäjän keskustan tuntumaan!

Ypäjällä järjestetään perinteiset Pertun Päivät ja Ypäjän yö 19.–21. elokuuta. Viikonloppu on täynnä ohjelmaa markkina-humusta musiikkiteatterilla nähtävään Lailan tähtihetket -produktioon. Lauantai on tapahtuman pääpäivä, jolloin Ypäjän keskustan torialue on toiminnan keskiössä markkinakojuineen ja lavalla vaihtuvine esiintyjineen. Tarkemmin Pertun Päivien ohjelmaan pääsee tutustumaan Ypäjän kunnan sivuilla. Ja eiköhän Pertun Päivillä ole hyvällä tuurilla mahdollisuus bongata myös tiettävästi ainakin valintahetkellään vuonna 2020 Suomen nuorin kunnanjohtaja Tatu Ujula!

Muista lähitulevaisuuden tapahtumista mainittakoon Hevosopistolla järjestettävät Suomenratsujen kuninkaalliset 1.-4.9. Tapahtuma taitaa olla nykyään Hevosopiston suosituin ja kokoaa kansallisrotumme suomenhevosen ystävät yhteen pitkäksi viikonlopuksi ratsastuksen harrastajista ammattilaisiin.

Loimijoki Golfin tämän viikon ohjelmassa on käynnissä olevan Ypäjä Tourin lisäksi torstain senioriliiga Alastaro Golfia vastaan, perjantain Agrogolf sekä lauantaina käynnistyvä kaksipäiväinen seuran mestaruuskilpailu, johon voi ilmoittautua vielä perjantaihin klo 12:een saakka. Ja mikäli joku vielä miettii golfin pelaamisen aloittamista ja lajiin tutustumista, niin lauantain Päivässä Golfariksi -kurssilla on vielä hyvin tilaa!

Klubilla tänään töissä Erna, Ipe ja Virve. Tervetuloa!

 

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)