Uhkaavan sateiselta vaikuttaa tämän tiistain sääennuste. Sen seurauksena myös päivän varauskalenteri näyttää kovin tyhjältä, joten oletamme golfareiden tietävän että sadetta on luvassa etenkin iltapäivää kohti, ja suljemme Klubitalon klo 14 mennessä. Mikäli ennusteet eivät pidäkään paikkaansa, saa pelaamaan toki tulla myös iltapäivästä. Meidät tavoittaa caddiemasterin puhelimesta, 050 590 24 70, josta peliaikoja voi varata, tai ilmoittaa osallistumisensa viikon Ypäjä Tourin osakilpailuun, annamme maksuohjeet siinä samalla.
Myös huomiselle on luvattu sadetta, tiedotamme mahdollisesti poikkeavista aukioloajoista sekä täällä nettisivuillamme, että facebookissa!

Viikkoisäntänämme tällä viikolla toimiva Ypäjän kunta on yksi harvoja kuntia Suomessa, jossa ei ole yhtään järveä.  Ilman vesistöä täällä ei kuitenkaan olla, siitä kertoo jo kenttämme nimikin. Loimijoki alkaa Tammelan Pyhäjärvestä ja laskee Kokemäenjokeen Huittisten kohdalla.
Ypäjän taajama-alueella joen ylitykseen on kolme silta. Poukkasilta on käytössä erityisesti hevosten kanssa joen toiselta puolelta Hevosopiston urheilualueille siirryttäessä. Kurjensiltaa myöden saavutaan autolla kylän keskustaa, tai lähdetään kipuamaan Kurjenmäkeä kohti. Uusin silta on kevyenliikenteen käyttöön 2016 rakennettu Kurjenkaari. Joki tarjoaa mahdollisuuden myös vesillä liikkumiseen, niin veneillen, meloen kuin vaikka sup-laudalla peltomaisemia katsellen.
Keväisin tosin maisema muuttuu monesti tulvien myötä, ja hetken voi täälläkin kuvitella asuvansa miltei järven rannalla. Merkki muinaisesta merenrannasta muistuttaa, että maisema muuttuu.

Mahdollisesti sateista, mutta joka tapauksessa mukavaa päivää kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)