Poutaista tiistain huomenta golfkentältä! Vähän harmaalta näyttää taivas, mutta sateiden pitäisi pysytellä poissa suurimman osan päivästä, joten Ypäjä Tourin toista osakilpailua päästään pelaamaan ihan mukavissa, vaikka vähän eilisen sateen jäljiltä kosteissa olosuhteissa.
Tänä vuonna  kevään tuloa odoteltiin viime vuotta kauemmin, mutta sieltähän se taas tuli, ja vauhdilla on edetty jo kesän kynnykselle. Monilla jo kesäloma siintää horisontissa, ja golfin ohella suunnitelmia tehdään myös muiden kesäretkien suhteen.
Viime vuonna osittain ehkä pakon sanelemana lisääntynyt kotimaanmatkailu on suosiossa myös tänä kesänä. Ja miksipä ei, sillä upeita kohteita löytyy sekä läheltä että kauempaa. Vahvan suosituksen annamme viikkoisännällemme, hotelli & ravintola Sandvikille, joka upeine saaristomaisemineen ja  herkkuineen tarjoaa ainutlaatuisen lomakokemukseen niin veneilijöille kuin myös automatkailijoille ja muille liikkujille.
Saaren korkeille kallioille nouseva luontopolku josta avautuu näkymä kauas merelle, on myös kokemisen arvoista vaihtelua, vaikkei toki Loimijoen maisemissakaan valittamista ole.

Klubitalo on tänään auki 18:00 saakka, sää- ja pelaajavarauksella, mukava pelipäivää, ja tulevia kesälomia!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)