Poutainen muuta melko viileä säätila vallitsee Ypäjän leveyspiireillä tänään. Kesän lämpö antaa vielä odottaa itseään ja puuskittainen tuuli lisää haastetta golflyönteihin. Ypäjä Tourin toinen osakilpailu jatkuu, ja sikäli kun kolea sää ei peli-intoa lannista, niin tervetuloa pelaamaan joko kilpailukierrosta tai ihan muuten vaan.

Tällä viikolla alkavat suositut Päivässä golfariksi -alkeiskurssit jotka ovatkin lähteneet täyttymään viime vuoden tapaan nopeasti. Saimme ensi viikolla järjestymään vielä yhden ylimääräisen kurssipäivän perjantaille 27.5. jolloin ajankohta olisi klo 14-19. Eli jos helatorstain jälkeinen päivä sattuu olemaan vapaata tai töistä ennättää lähteä viikon päätteeksi jo vähän aiemmin, niin eipä muuta kuin ilmoittautumisia meille päin!

Kuten tiedetään, golfkentällä yksi tärkeimmistä hoitotoimista on loputon ruohon leikkaaminen.  Yhteistyöyrityksellämme hotelli ja ravintola Sandvikissa on kevät saaristossa jo pidemmällä ja aktiivinen ruohon leikkuu on alkanut jo pari viikkoa sitten. Menetelmä on varsin tehokas, taatusti urakkaansa väsymätön ja ehdottoman ekologinen mutta toimisikohan tämä golfkentällä?

Mukavaa päivää ja tervetuloa pelaamaan tai vaikka kaffelle!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)