Huomenta klubitalolta!

Aamu on valjennut Loimijoen rannoille kauniina. Sääennusteen mukaan keli näyttäisi hyvinkin suotuisalta meille golffareille, iltapäivällä hiukan sateen uhkaa mutta kukapa näistä taas tietää, kesäsää on arvaamaton. Tällä hetkellä kuitenkin aurinko paistaa kauniisti ja golfpäivä on pyörähtänyt käyntiin iloisesti. Kentällä on varauksia ihan mukavasti nyt aamulla ja aamupäivällä, iltapäivällä ja illalla löytyy vielä hyvin peliaikoja joten ei muuta kuin golffaamaan! Vielä ehtii osallistua suosittuun viikkokisaammekin, jossa yhteistyökumppanina on proshopimme tavarantoimittaja Pro Classic, joten palkinnotkin ovat takuulla pelaajille sopivia. Jos eilinen kierros meni hieman huonommin, niin tänään ehtii vielä parantamaan.

Par3 kentällemme pääsee nopeasti ja helposti pelaamaan ja haastamaan lähipeliään. Varaukset netistä, cädäriltä tai suoraan tiskiltä. Kenttä on hyvässä kunnossa ja haastaa kokeneemmankin golffarin! Jos et ole jo testannut niin olisiko tänään hyvä päivä tulla testaamaan? Huomenna keskiviikkona ja torstaina voit osallistua extra tour-viikkokisaamme tällä kentällä ja saada lisäpisteitä Ypäjä Tour-taulukkoon.

Golfautojemme kanssa on edelleen ongelmia ja mitä syvimmät pahoittelut tästä! Ukkosen aikeuttamat vauriot vaivaavat edelleen ja teemme koko ajan parhaamme, jotta autot saataisiin normaalisti käyttöön. Mutta edelleen käytäntönä on, että auton saa varattua sille päivälle aamulla, etukäteen emme voi niitä luvata. Suuret pahoittelut tästä aiheutuvasta vaivasta ja kiitos ymmärryksestä!

Piha-alueellamme on upeita kauniita vanhoja rakennuksia, joita aina aika ajoin tarvitsee hieman ehostaa jotta pysyvät kunnossa. Tänään pihan luhtiaitan uusi terassi saa öljymaalinsa pintaan ja kestää taas vuosia. Klubin pihapiirissä on ihanaa vanhan ajan tunnelmaa!

Oikein mukavaa golf-päivää teille kaikille ja hymyillään kun tavataan klubilla!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)