Tervehdys klubitalolta!

Eilen aloitettiin kisakausi huomattavasti paremmassa säässä kuin miltä tänään näyttää. Eilen aurinkokin paistoi, vaikka kovin lämmin ei ollutkaan. Edellispäivän sade näkyi paikoittain kentällä, mutta pääosin onneksi pääsi pelaamaan kohtuullisen hyvin. Vappu Scrambleen osallistujia oli 26 paria, lämmin kiitos kaikille osallistujille!
Kisa käynnistyi 1 teelta klo 10, jossa kilpailutoimikunnan edustaja Petri Välimäki oli toivottamassa kaikki pelaajat tervetulleiksi kauden aloituskilpailuun. Kilpailu oli lyöntipelinä. Sää oli vaihteleva, kuten näin keväällä odottaa saattaa, välillä paistoi ja välillä ei, hiukan se vettäkin ripsautti ja tuuli oli puuskainen. Sellaista tämä kevät on.
Kilpailun kolme parasta paria palkittiin Loimijoki Golfin lahjakorteilla. Ensimmäiselle parille 60€, toiseksi sijoittuneelle parille 40€ ja kolmannelle sijalle tulleille 30€ ja lahjakortit siis molemmille pelaajille.

Vappu Scramble 2023 voittajat:

  1. Varhi Arja / LoG & Varhi Juha / LoG, tulos 63
  2. Prusila Petri / LoG & Urmas Jouko / LoG, tulos 65
  3. Holopainen Mikko / SaG & Saarinen Miikka / LoG, tulos 66

Lämpimät onnittelut kaikille voittajille! Kokonaistulokset löydät tästä.

Tämän viikon keli näyttää tällä hetkellä sääennusteiden mukaan sateiselta ja kylmältä. Toivottavasti pelikelejä ennustuksista huolimatta tällekin viikolle riittää! Haastavasta säästä huolimatta klubitalo on avoinna tänään ja keittiöstä saa mm. herkullisia burgereita klo 11-14, joten poikkea vaikka syömään 🍔

Ja vielä kenttämestarilta Jussilta terveisiä, että väylien 8, 15 ja 16 runsaat vesilammikot ovat tiedossa ja näiden hoitaminen on työn alla 👍

Mukavaa vapun jälkeistä viikkoa kaikille!

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)