Hyvää huomenta!

Oikein mukavaa viikon alkua vielä kaikille näin Vapun pyhien jälkeenkin. Kansainvälinen työnjuhla on nyt saatu päätökseen ja serpentiinit keräilty pois nurkista. Liekö kesän tulon merkki tämä? Nimittäin sääennusteiden mukaan auringon paistetta on luvattu pitkin viikkoa ja lämpötilatkin ovat nousujohteisia. Tänään celsiusasteet kohoavat noin 13 asteen tuntumaan. Golfkelit siis raottavat vihdoinkin oveaan ja kentälle pääsee nauttimaan auringon lämmöstä.

Eilen startattiin kauden ensimmäinen Watrec Tourin osakilpailu! Ensimmäisenä viikkoisäntänä toimii Optikko Kirkassilmä, joka tarjoaa pelaajillemme WT-palkinnoiksi tällä viikolla lahjakortteja Kirkassilmän liikkeisiin. Lahjakorteilla voi uusia itselleen joko uudet golflinsseillä varustetut silmälasit tai jos näkö on tarkka kuin haukalla, niin lahkakortin voi panostaa vaikka uusiin upeisiin aurinkolaseihin!

Tänään rangella päästtä myös jo kurssien pyörteisiin. Laurin johdolla, Kartanon koulun ryhmä saapuu harjoitusalueille klo 12.30 eteenpäin.

Tervetuloa kentälle! 🙂

Klubilla tänään Henna, Elli ja Lauri

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)