Kevättervehdys Loimijokigolfin jäsenistölle!

On taas se aika vuodesta kun mieli suuntaa ulos aurinkoon, ja vihreämmille “linnunmetsästysmaille”.
Itselläni ainakin on jo odotukset korkealla tulevan kesän suhteen. Lokakuussa alkanut pitkä talvi on vihdoin taittumassa. Vaan eipäs olekkaan. Näin kun Vappun on viikko ja tässä työntelee autoja hangesta lumi-infernon seassa rekoista puhumattakaan, ei ihan ensimmäiseksi tule mieleen golf.
Ei auta vaikka käyttäisi pinkkejä palloja. Sinne hankeen ne haihtuu. Varsin erikoinen kevät. Mutta mitäs siitä. Joka vuosi kesä on tullut ja niin tulee tänäkin vuonna. Loputon tämä talvi ei ole, ja toivottavasti tämä pieni lumimyräkkä takaa meille suotuisia kelejä kauniilla kentällämme.

Onkin siis aika suunnata katse sinne, sekä todeta että kisakalenteri on tälle vuotta jälleen päivitetty ja lisäyksiä hiotaan vielä. Myös kilpailusääntöjä on viilattu tälle vuotta, joten ne kannattaa tarkastaa ennen kauden ensimmäistä perinteistä Vappu Scramblea. Kiireisimmät ovat jo niin tehneetkin ja seuran toimikunta on valmis käymään keskustelua niin säännöistä, toiminnasta, kuin muistakin yhteisitä asioista. Reippaasti kysymään vaan ja keskustellaan.

Itselle tälle vuotta toivoisin, että ihan kanoottigolf kelejä ei tule, vaan siirtosäännöstä päästäisiin eroon jo alkukauden aikana. Kenttämestari Jussi on nyt saanut viimekesän opiskella ja tutustua paikkoihin. Häneltä odotan tekoja sekä avoimuutta. Ensinäyttöjen perusteella odotuksia hän kykenee lunastamaan. Muistetaan kuitenkin pelaajina, että tieten tahtoen ei tehdä hänen työstään vaikeampaa.
Klubi ja ravintoja palvelevat meitä niin tutuin kuin uusin kasvoin. Muistetaan myös heidät.

Viimeisimpänä toivoisin, että viime ja edellisvuonna lajin parin löytäneet, ottaisivat rohkeasti osaa seuran tapahtumiin, sekä kyselisivät epäselvistä asioista. Seuran toimikunnat ovat myös sitä varten, että juuri teidät saadaan viihtymään lajin parissa. Mahtavan alkavan kesän toivotus

Loimijoki Golf Kilpailutoimi

Petri Välimäki

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)