Aloha!
Mehiläisen
isännöimä viikko jatkuu aurinkoisena viikkokisan merkeissä. Tulevaa hellepäivää ennakoiden peliajat aamuun ja iltapäivään on varattu tiiviisti, mutta keskipäivään mahtuu vielä pelaajia.
Illalla kentähenkilökunta aloittaa väylien hiekoituksen, jonka takia lähtöjä on suljetu klo 18 jälkeen. Jos kuitenkin golfkierros illan viilentyessä kiinnostaa, niin ajanvaraus kannattaa soittaa toimistollemme ja tarkistaa, kentänhoidon tilanne.
Golfin lisäksi meillä pääsee harrastamaan myös suppailua ja melomista, Ypäjän kunnan kanootit ja sup-laudat ovat vuokrattavissa meiltä myös tänä kesänä! Tällaisena hellepäivänä rauhallinen liikkuminen Loimijoella, kauniita Ypäjälän maalaismaisemia katselleen kuulostaa aika mukavalta, eikö totta! Vesiliikuntavälineet voi vuokrata myös mukaan, esim. viikonlopun mökkireissulle, varaaminen onnistuu helposti TÄSTÄ.
Terassilla, aurinkovarjon alla kesäpäivää voi viettää mukavasti myös raikkaasta juomasta tai klubiravintolan muista tarjoiluista nauttien, tervetuloa!23.6.2020

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)