Hyvää huomenta Klubitalolta, golkentän laidasta.
Ypäjä Tourin 15. osakilpailu jatkuu tänään yhteistyössä LHJ Groupin kanssa. Kirjainyhdistelmä tulee yrityksen nimestä, Loimi-Hämeen Jätehuolto ja toimiala kattaa laajasti kaiken jätehuoltoon ja kierrätykseen liittyvän toiminnan niin yksityistalouksien kuin yrityksien erilaiset tarpeet huomioiden. Kuten tiedämme, on erilaisten roskien ja jätteiden kirjo ihan omassa taloudessakin melko laaja ja vaikka monilla alueilla kierrätysmahdollisuudet ovat varsin monipuoliset niin lajittelu saattaa silti herättää kysymyksiä. LHJ:n nettisivuilta löytyy tähän hyvä apu nimeltä Kiertokaveri. Sen avulla erilaisille ylijäämätuotteille on helppoa löytää oikea loppusijoituskohde, kannattaa käydä tutustumassa ja kokeilemassa!

Totesimme aamulla että eilen alkaneet ilmeisesti alueelliset ongelmat nettiyhteydessä jatkuvat vielä tänään joten suosimme kassoilla käteismaksua tai MobilePayn käyttöä nettiyhteyden toimiessa katkonaisesti!

Säätila näyttää poutaiselta ja peliaikojakin löytyy vielä pitkin päivää joten tervetuloa mukaan viikkokisaan tai pelaamaan ihan muuten vaan.
Ja jos aikaa ei riitä koko golfkierrokseen niin hyvä vaihtoehto on myös uusi par-3 kenttä jossa kierrokseen menee alle tunti, tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)