Ypäjä Tourin 12. osakilpailu jatkuu tänään yhteistyössä Loimi-Hämeen Jätehuollon eli LHJ:n kanssa.
Yksi yhteisistä tavoitteistamme on pitää luonnon kaunis golfkenttämme siistinä ja sehän onnistuu parhaiten kun kaikki kentän käyttäjät huolehtivat asiasta omalta osaltaan.
Kentälle mukana kulkevat juomapullot sekä eväspaperit mahtuvat bägiin myös tyhjinä ja ne on helppo lajitella omiin roskiksiinsa tallin päädyssä, pukuhuoneiden vastapäätä oleviin astioihin.

Vastuullisuus on trendi, joka nousee nykypäivänä yhä useammin esille, eikä ihme. Huoli ympäristön tilasta mietityttää erityisesti lapsia ja nuoria, joiden tulevaisuuteen arjessa tekemämme valinnat vaikuttavat merkittävästi.
Pelkkä ympäristöön liittyvistä ongelmista puhuminen ei kuitenkaan auta, vaan se voi pikemminkin lisätä ympäristöahdistusta. Siksi on tärkeää, että haasteiden lisäksi tarjotaan tietoa myös keinoista, joilla voi itse edistää kestävämpää tulevaisuutta. Loimi-Hämeen Jätehuolto vastaa kysymyksiin paitsi asiakaspalvleussaan, myös järjestäen ympäristökasvatusta koululaisille ja muillekin ryhmille.
Ja tässäkin pätee vanha sanonta; minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

Kentällä jatkuvat vielä tänään huoltotyöt; greenit hiekoitetaan ja jyrätään, toimenpiteiden tarkoituksena on parantaa ja nopeuttaa greenejä.

Oletteko muuten huomaneet lauantaille tarjolla olevan vähän erilaisen kisan? Pidä pallo pelissä -on hauska joukkuepeli, jossa pelataan myös yksilökilpailua.Jokaisella joukkueella on merkattu pallo, joka edustaa joukkueen tulosta. Palloa pelataan väylittäin vaihtuvin pelaajin. Jokainen pelaa myös omaa palloaan. Mikäli merkattu pallo menee veteen tai outtiin, on peli sen osalta menetetty!
Voittaja on joukkue, joka saa pidettyä pallon pelissä koko kierroksen ajan ja on pienin lyöntitulos. Lisäksi henkilökohtainen pb hcp kilpailu. Paras joukkue ja parhaat pelaajat palkitaan. Voi ilmoittautua mukaan yksin tai joukkueena (4hlöä). Ilmoittautumiset perjantaihin puoleen päivään mennessä!

Kivaa golfpäivää kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)