Leppoisaa tiistaiaamua Ypäjältä!

Tässä vielä Alexin kisakuulumiset viikonlopulta:

“Viikonloppuna, 23 – 24.9 2023 kilpailtiin Future Tourin Hastajafinaali Naantalin Aurinko Golfissa. Alex Lähdemäki sai kilpailuun osallistumisoikeuden Easy Red -sarjan rankingin perusteella. Suomen Easy Red -sarjan rankingin 30 parhaasta pelaajasta finaaliin osallistui 16 kilpailijaa. Loput 14 kilpailijaa otettiin 30 sijoituksen ulkopuolelta.

Ensimmäinen kisapäivä lauantai oli aamupäivän sateinen, mutta Alexin myöhäinen iltapäivän lähtöaika takasi sateettoman kilpailun. Kenttä oli märkä ja sää muuten tuuleton. Alex pelasi ensimmäisen kilpailupäivän tulokseen 37 bogeypistettä, jakaen viidettä sijaa kolmen muun kilpailijan kanssa. Toinen kisapäivä olikin sitten sateeton, mutta hieman tullisempi. Kenttä oli myös kuivempi, kuin lauantaina. Alex paransi peliään toisena päivänä saaden 43 bp ja yhteistulos 80 bp antoi hienon kolmannen sijan Easy Red -sarjassa.

Alexin lopullinen sijoitus Suomen Easy Red -rankingissa nousi myös kolmanneksi hyvän kilpailumenestyksen saattelemana. Alexin ulkoharjoituskausi jatkuu säiden salliessa lokakuun loppuun ja sisäharjoittelukausi alkaa marraskuun alusta jatkuen huhtikuun loppuun. Alexin on vielä tarkoitus jatkaa ensi vuonna Easy Red -sarjassa, enenen nousemistaan seuraavalle sarjatasolle.”

Tänään tiistaina 26.9.2023 vietetään seurapaitapäivää! Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima. On jälleen aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut LoG-tunnuksin varustetut kamppeet ja suunnata kentälle pelaamaan ja kokemaan golfyhteisömme mukava ilmapiiri. Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)