Olemme päättäneet avata lähdöt 3 hlö ryhmille, muilta osin jatketaan aiemmilla rajoituksilla, jotka päivitettynä löytyvät etusivulta; Erityissäännöt.
On tärkeää, että kaikki pelaajat noudattavat annettuja ohjeita, ja miksipä eivät noudattaisi, koska niiden tarkoitus on taata turvallinen ja sujuvasti etenevä pelaaminen kaikille myös näissä poikkeavissa olosuhteissa. Jos näihin rajoituksiin ja säädöksiin liittyen haluatte kysellä tarkemmin, niin vaan ottakaa yhteyttä meille päin.
Olemme myös perustaneet Loimijoki Golfin asiakkaille oman WhatsApp -ryhmän, jonka kautta voimme helposti ja nopeasti tiedottaa ajankohtaisista asioista, kuten vaikka nyt korona-tilanteen aiheuttamien rajoitusten muutoksista.
Ryhmän jäsenet eivät näe toistensa yhteystietoja, eivätkä mahdollisia vastauksia viesteihin, joita voi lähettää vain ryhmän ylläpitäjälle eli Pauliinalle. Eli ryhmä ei toimi normaali WhatsApp -ryhmän tapaan keskustelufoorumina. Ryhmään liittyminen on vapaaehtoista ja siitä voi erota koska tahansa. Liittyminen onnistuu helposti jättämällä yhteystiedot alla olevasta linkistä; Loimijoki Golf WhatsApp
Tälle päivälle on sääennuste lupaillut vaihtelevampaa, mahdollisesti sateitakin. Toistaiseksi sää näyttää kuitenkin oikein mukavalta, tuuletonta poutaa, joten tervetuloa pelaamaan!
Kentän alueella tehdään tänään lannoitusruiskutuksia, viheriöt saavat boostia merilevästä ja lyöntipaikoille ruiskutetaan rauta- ja ammoniumsulfaattia sekä ureaa.pallo viheriöllä 28042020

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)