Kauniin kesäistä aamua Loimijoen maisemista!

Tiistai on valjennut kauniina, lämpimänä ja aurinkoisena. Naapurikunnissa jyrisi ja salamoi sekä satoi eilen, mutta ei meillä täällä Ypäjällä. Pelikeli oli oikein hyvä myöhäiseen iltaan saakka. Tänään tiistaina jatkuu viikkokisamme Ypäjä Tour, jonka yhteistyökumppani tällä viikolla on upea Hotelli & Ravintola Sandvik Pensarin henkeäsalpaavissa maisemissa. Ota irtiotto arjesta ja lähde nauttimaan levollisista unista, herkullisesta ruuasta ja upeista merimaisemista. Tutustu ja varaa lomasi osoitteessa http://www.vierasvenesatama.fi/majoitus/hotelli-ja-ravintola-sandvik/ 

Tällä viikolla lapsilla ja nuorilla alkaa jo kesälomat kouluista, monien valmistujaisjuhlia juhlitaan viikonloppuna. Puuttuuko sinulta vielä valmistuvalle nuorelle lahja? Vinkkinä lahjakortti meidän golfin alkeiskurssille Päivässä golffariksi! lahjakortin arvo 59€.  Golf on loistava harrastus ihan kaikenikäisille. ja minkä nuorena oppii, sen vanhana taitaa vai miten se nyt menikään? Hyvä lahjaidea myös esimerkiksi kesän hääpareille, lahjakortti yhteiseen harrastukseen. Golfkentällä jos jossain se parisuhde testataan?

Tänään palvelemme tuttuun tapaan klo 8-19, keittiö on avoinna klo 11-18 ja suosittelemme Halloumburgeria, jonka välistä löytyy naudan jauhelihapihvin ja paksun halloumsiivun lisäksi talon paholaisenhilloa, salaattia, majoneesia ja tomaattia. Lämpimästi tervetuloa syömään ja pelaamaan, peliaikoja löytyy kentällemme tällekin päivälle hyvin. Kenttä on loistokunnossa ja kelit hellii niin varaa aikaa itsellesi ja nähdään klubilla!

 

Kesäistä merimaisemaa Pensarista

 

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)