Kesä etenee vauhdilla, ja tällä viikolla pelataan jo 9. osakilpailu suositussa viikkokilpailussamme, Loimijoki Tourissa! Osakilpailuja kertyy tälle kaudelle yhteensä 14, joten mukaan ehtii vielä hyvin! Tällä viikolla viikkoisäntänä toimii julkisivukorjauksiin erikoistunut  rakennusliike Exoteriko, ja viikkopalkintoina on Gigantin esinepalkintoja!
Säätila näyttää tänään pilviseltä mutta poutaiselta. Pientä sateen mahdollisuutta on ilmeisesti olemassa, mutta suuremmilta sateilta kenttämme pitäisi tänään välttyä.
Klubiravintolan puolella suosittelemme maistamaan uusia uuniperuitamme, jotka ovatkin tänään herkullisella kanatäytteellä tutustumistarjoksessa 6€ hintaan!

Elokuulla on luvassa kilpailuja jokaiselle viikonlopulle, ja tässä vielä muistutuksena!  Päivämäärät siis pikimmiten  kalenteriin ja ilmoittaudumukaan, mikäli et sitä vielä ole tehnyt!
Naisgolfareille suunnattu, 9.8. pelattava Loimijoki Golf Lady Open on Best ball -parikilpailuna pelattava kisa, johon mukaan ovat erittäin tervetulleita myös aivan aloittelevat pelaajat. Palkinnoista vastaa paikallinen Kauneushuone Tuija, joka muuten tarjoaa ihania etuja seuramme jäsenille, tutustu etuihin tästä ja hyödynnä tarjoukset vielä kauden aikana!
Lauantaina, 15.8., pelataan yksi kautemme ehdottomasti huomion arvoisimmista kilpailuista, Hymy Open, jossa huippuluokkaa ovat paitsi palkinnot, myös kisamaksuun sisältyvä oheisohjelma ruokailun ja sitä säestävän livemusiikin muodossa!  Musiikista vastaa monille asiakkaillemme jo entuudestaankin tuttu Happy Groove, joten tunnelma elokuisessa illassa on taattu!
Seuraava viikoloppu onkin sitten varattu seuramme mestaruuskilpailulle, joka luonnollisestkin kuuluu kaikkien seuramme jäsenten vuosittaiseen ohjelmaan 🙂
Näistä, ja muista tulevista kisoita lisätietoa vielä lähempänä, ja kyselkää myös tarkemmin jos osallistuminen kiinnostaisi mutta aiempaa kisakokemusta ei vielä ole. Kilpaileminen tuo mukavaa vaihtelua ja uutta tavoitteellisuutta harrastukseen, kuitenkin rennossa tunnelmassa ja hyvässä seurassa, joten rohkeasti mukaan!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)