Näin syksyä kohden alkavat tapahtumat täällä golfkentällä vähentyä, ja sen myötä myös aamu-uutisten tuntuvat usein käsittelevän säätietoja 😄
Mutta toisaalta, ei kai näitä viime päivien upeita ilmoja voi liikaa hehkuttaa! Aurinkoa, tyyntä ja melko lämmintäkin pitäisi riittää myös tälle päivälle, joten ainakin puolikas pelikierros todellakin kannattaa päivän ohjelmaan saada mahtumaan!

Kuluneen kesän aikana meillä on ollut käytäntönä vaihtaa pelikierrosten lähtöpaikkaa vuoroviikoin 1- ja 10-tiin välillä. Tästä olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta, ja näin ollen käytäntöä varmasti jatketaan myös ensi vuonna.
Nyt kuitenkin loppu kauden ajan lähdöt ovat viikosta riippumatta aina 1-tiiltä, koska yöpakkasten tullessa etuysi joen rannassa sulaa nopeammin, ja pelaamaan päästään pakkasaamuina vähän takaysiä aiemmin.
Jos aikeissa on pelata vain puolikas kierros, ja haluaisit vaihteeksi pelata takaysin, tarkista mahdollisuus siihen aina meiltä Klubitalolta, niin pysymme kaikki kartalla aikatauluista ja siitä kuka pelaa missäkin. Rauhallisina syyspäivinä takaysin pelaaminen  on erityisesti iltapäivisin usein mahdollista.

Mukavaa tiistaita kaikille!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)