Hyvän aamun toivotukset Loimijoki Golfista!

Kun golfkausi alkaa vääjäämättä lähestyä loppuaan, alkaa tipahdella erilaista tilastotietoa kuluneesta kaudesta. Hieno uutinen on, että golf jatkaa edelleen Suomen suurimpana lajiliittona – golffareita on nyt 155 956! Kasvua edellisvuodesta on tasan 1%.  Valtakunnallisesti suurinta jäsenmäärän kasvu on ollut miehissä ja pojissa, mutta vastaavasti nais- ja tyttögolffareiden määrät pienenivät vuodesta 2022.

Mikä on tilanne omassa seurassamme vuonna 2023? Loimijoki Golfin jäsenmäärä on tällä kaudella 662, kun viime kaudella jäseniä oli 671. Jäsenmäärä on siis pysynyt lähes ennallaan. Loimijoki Golfissa on myös mies- ja poikagolfareiden määrät hivenen nousseet, mutta nais- ja tyttöpelaajien määrät vastaavasti laskeneet. Valtakunnallinen suuntaus näkyy siis myös meidän kentällämme.

Uuden lyöntikatoksen rakentaminen etenee hyvää vauhtia. Pelaajien harjoitteluolosuhteet tulevat paranemaan entisestään, kun treenailemaan pääsee vaikka sadesäällä.

Tänään pelisää näyttää pilviseltä, mutta sateettomalta. Ajanvarauksessa on hyvin tilaa, joten tulkaahan nauttimaan syksyn ruskasta golfkentälle!

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)