Watrec Tour -kausi 2019 on edennyt jo siihen pisteeseen, että tänään on viimeisen osakilpailun viimeinen pelipäivä! Nyt on siis vihoviimeinen mahdollisuus tulla kohentamaan WT-pistesaalistaan sekä kisaamaan huikeista viikkopalkinnoista.

Viikon isäntänä toimii ravirata Pilvenmäki, joka tarjoaa viikon parhaille pelaajille vertaansa vailla olevia elämyksiä raviurheilun parissa! Palkintokattausta täydentää lisäksi upeat lahjakorttipalkinnot.

Pilvenmäen oma erikoiskilpailu, Pilvenmäki Golf Special, ajoittuu tänä vuonna syyskuun loppupuolelle Toto65-ravien yhteyteen lauantaille 21.9. Ilmoittautumisia voi suorittaa jo caddiemasterille tai NexGolfin kautta. Kyseessä on yhdistelmätapahtuma, jossa ensin pelataan golfia ja sen jälkeen lähdetään yhdessä pelaamaan raveja Forssan Pilvenmäelle. Bussikuljetus järjestetään golfkentältä raviradalle, eli kuskivuoroista ei tapahtumapäivänä tarvitse tapella. Golfkisa aloitetaan yhteislähdöllä klo 8.00 ja bussi raviradalle lähtee Ypäjältä klo 13.15. Tapahtuman hinta on 50 e / hlö (+ gf 25 e) sisältäen golfosuuden, kuljetuksen raviradalle, buffet-ruokailun sekä kimppalappuosuuden. Golfkisan parhaat pelaajat palkitaan lisäosuuksilla yhteisestä kimppalapusta, jonka laativat tänä vuonna yhteistyössä Ami Laaksonen sekä Olli-Pekka Kylä-Markula.

Sään puolesta tänään on luvassa aurinkoinen ja lämmin poutapäivä. Harvinaista herkkua muutoin epävakaiselta näyttävällä viikolla, joten tulkaahan pelaamaan sieltä!

Töissä tänään Hanna, Selina, Pauliina ja Vilma. Tervetuloa! 🙂

 

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)