Tänään jatkuu Ypäjä Tourin neljäs osakilpailu, joka on tällä viikolla toteutettu yhteistyössä Finanssila Oy:n kanssa. Tiesitkö, että Finanssila Oy on syntynyt vuonna 2015, kun itsenäisinä yrittäjinä toimineet Johanna Lindvall, Elisa Nivukoski ja Jukka Peltola päättivät yhdistää toimintansa saman katon alle. Yrittäjäomistajat Elisa, Jukka ja Johanna ovat kukin toimineet jo yli 10 voden ajan yrittäjinä taloushallinnon parissa palvellen maatilayrityksiä ympäri Suomen. Tällä hetkellä Finanssilan toimipaikat sijaitsevat Kauhavalla, Kalajoella ja Loimaalla. Finanssila on maatalousyritysten taloushallintoon- ja suunnitteluun erikoistunut tilitoimisto. Heidän toimintakonseptissa yhdistyvät arjen taloushallinto ja talouden pidemmän aikavälin suunnittelu.

Muistuttelemme vielä, että tällä viikolla kentällä tapahtuu viheriöiden hiekoitus, ilmastus ja jyräys tiistai-illasta eteenpäin. Huolto ei estä pelaamista, ja lisää asiasta voit lukea Kenttämestari Jussin tiedotteesta.

Tänään Loimijoki golfin senioriliigajoukkue saa vierasottelussa vastaansa Aura golfin pelaajat, tsemppiä peliin!

Vaikka aamut ovatkin olleet viime päivinä aika viileitä, niin onneksi tänään auringon pitäisi paistaa ja päivällä varmasti tarkenee pelailla! Olemme tänäänkin auki aamusta iltaan, ja keittiöstä löydät purtavaa niin pieneen, kuin myös isompaankin nälkään.

Tervetuloa!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)