Tänään jatketaan Ypäjä Tourin neljättä osakilpailua, tällä viikolla yhteistyössä Hankkijan kanssa. Monille Hankkija onkin hyvin tuttu osoite näinä päivinä kun pihojen ja puutarhojen ehostus on jälleen ajankohtaista. Ja oikea osoite tuo paikallinen Hankkijan liike onkin sillä tuotevalikoima kattaa taatusti koko kirjon kesäkukista aina laajemmissakin piharemonteissa tarvittaviin tuotteisiin.
Jotta nurmi, kesäkukat ja muukin luonto kukoistaa tarvitaan myös vettä jota sateeksikin kutsutaan. Viime päivinä ennusteissa on kierrellyt sinnikkäitä sadepilviä mutta golfkentän kohdalle niitä ei suuremmalti ole osunut. Sateen uhka on ilmassa tänäänkin mutta toistaiseksi siitä ei ole havaintoja.
Näin ollen näyttää siltä että  Loimijoki Golfin Senioriliigan joukkue lähtee kauden ensimmäiseen kotiotteluun poutasäässä saaden vastaansa Aura Golfin joukkueen Turusta.

Toukokuu on viimeistä päivää vaille valmis ja huomenna onkin sitten myös kalenterin mukaan virallisesti kesä. Jos mielessäni on ollut 10-kortin hankkiminen, kannattaa se tehdä toukokuun tarjoushintaan vielä tänään!

Tulevana viikonloppuna jatkuvat Päivässä golfariksi -alkeiskurssit, sunnuntain kurssille mahtuu vielä mukaan joten jos ajankohta sopii kalenteriin niin ilmoittautumisia pikimmiten meille päin.

Mukavaa päivää!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)