Upea aurinkoinen sää suosii täällä Ypäjällä myös tänään. Mikäs sen parempi ilma olisikaan lähteä tavoittelemaan viikkokilpailumme, Ypäjä Tourin pisteitä viimeistä kertaa tällä kaudella. Peliaikoja on vielä tälle päivälle vapaana, mutta eilisen tapaan ne tällä säällä täyttynevät nopeasti, joten varaa paikkasi päivän golfkierrokselle pian!

Paitsi pisteitä Ypäjä Tourin kokonaiskilpailuun, on tälläkin  viikolla luvassa palkinnot myös osakilpailun parhaimmistolla. Vikkoisäntämme Gigantin valikoimista ei tuotevaihtoehtoja puutu, joten luvassa varmasti mieluisia palkintoja!
Moni varmasti jo kuuluu myös Gigantti-klubiin, joka on maksuton ja kortiton kanta-asiakasohjelma. Klubin jäsenet hyödyntävät ajankohtaisia klubitarjouksia ja  huippuetuja sekä saavat alennuksia valikoiduista tarvikkeista ja tuoteryhmistä. Jäsenillä on ennakko-osto-oikeus alennusmyynteihin ja he osallistuvat automaattisesti kuukausittaiseen 500€ lahjakortin arvontaan. Jos et vielä ole klubin jäsen, onnistuu liittyminen helposti täyttämällä yhteystietosi tästä.

Meidän Loimijoki Golfin joukkueen  Senioriliiga jatkuu tänään vierasottelulla Salo Golfia vastaan. Tsemppiä ja tarvittaessa myös onnea peliin koko joukkueelle!

Kaunista ja mukavaa elokuun viimeistä päivää kaikille, ja tervetuloa pelaamaan, ja nauttimaan golfkentän tunnelmasta muutenkin, vaikka ruokailun tai kahvin merkeissä!

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)