Oikein hyvää huomenta! Tänään jatketaan Ypäjä Tourin merkeissä, jossa tällä viikolla yhteistyökumppaninamme toimii Back on Track. Back on Track on vuonna 2000 perustettu ruotsalainen yritys, jonka visiona on luoda tuotteita ihmisten, hevosten ja koirien hyvinvoinnin lisäämiseksi. Vaikka yrityksen toiminnan pääpaino on teknisten ja toiminnallisten tuotteiden kehittämisessä, löytyy heiltä myös maistuvia vitamiineja. 

Tällä viikolla pääset halutessasi maistamaan vitamiineja Klubitalollemme. Kaikki vitamiinit ovat gelatiinittomia, pehmeitä sekä raikkaan makuisia. WellAware Gummies on vegaaniystävällinen ravintolisä, jossa on hyvät maut luonnollisista aromeista. Annostus 2 kpl päivässä. Tuotteen ainoa ongelma on se, että niitä saattaa helposti syödä liikaa herkullisen makunsa vuoksi.

Meiltä löydät kolme eri vitamiini vaihtoehtoa:

Mangon makuinen multivitamiinivalmiste sisältää A-, E-, K-, B6-, B12-, C-, D-vitamiineja, biotiinia, foolihappoa, niasiinia ja sinkkiä. Vitamiinit A, B6, B12, C, D, foolihappo ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. C- ja E-vitamiini sekä sinkki auttavat suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Vadelman makuinen vitamiinivalmiste on suunniteltu erityisesti ihon, kynsien sekä hiuksien hyvinvoinnille. Tämä vitamiinivalmiste sisältää sinkkiä, biotiinia sekä seleeniä, jotka edistävät hiusten ja kynsien pysymistä hyväkuntoisina. A-vitamiini, C-vitamiini, biotiini, jodi, niasiini ja sinkki rdistävät ihon pysymistä normaaleina.

Metsämarjan makuinen D3-vitamiini sekä kalsium valmiste edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. D-vitamiini ja kalsium auttavat ylläpitämään normaalia lihastoimintaa, luuston rakennetta, hampaita ja osallistuvat solujen jakautumisprosessiin.

Tule maistamaan ja löytämään sinulle sopivat vitamiinit arkeen.

Avaa chat
Hei 👋
Voimmeko auttaa sinua? (tämä chat on käytössä klubitalon aukioloaikana)